UŞAKTA İLK ÜCRETSİZ İNTERNET BÖLME BELDESİNDE

Bölme Belediyesi Wnet Bilişim Teknolojileri  İle Fark Yaratıyor!

Uşak'a yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan ve yapılan çalışmalar ile gözle görünür bir çıkış yakalayan Bölme Belediyesi, alt yapı ve fiziki yapısıyla da dikkat çekiyor. Geldikleri günden beri yoğun bir tempo ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Bölme Belediye Başkanı Metin Tozlu, ücretsiz internet gibi birçok hizmetlerden vatandaşın mutluluk duyduğunu söyledi.

Doğalgaz, spor, kültür - sanat, çevre düzenlemesi gibi birçok alanda etkili çalışmalar yapan Bölme Belediyesi, vatandaşın memnuniyetini kazanmış durumda.

Bölme Belediye Başkanı Metin Tozlu, beldenin yüzde 90'ının doğalgaz kullandığını ve yakın zamanda tüm Bölme'nin bu hizmetten yararlanacağını belirterek, 900 hanenin şu anda doğalgaz kullandığını ifade etti. Beldenin 13 noktasında güvenlik kameralarının takılı olduğunu ve vatandaşın güvenliğini de önemsediklerine dikkat çeken Tozlu, kent meydanı, kente giriş çıkışlarda da yine kameraların aktif olarak çalıştığını, bunlar sayesinde hırsızların yakalandığını ve kazalarda da Jandarma ekiplerinin yine bu sistemden yararlandığını söyledi. Yakın zamanda internetten canlı olarak kamera görüntülerinin izlenebileceği müjdesini veren Tozlu, mevcut çeşme başlarının yetişmiş çam ve çınar ağaçları ile yeşillendirildiğini kaydettiği açıklamasında, beldeye bir tane de piknik alanı kazandırdıklarını dile getirdi.

13 bin metre kare yol ve kavşak çalışmasının yapıldığına dikkat çeken Tozlu, Atık Su Terfi Merkezi'nin hizmete sokularak Ulubey Deresi kanalizasyon sorununun çözüldüğünü ve kötü kokuların engellendiğini, ayrıca da belediyesinin araçları için bakım ve ikmal binasının yapılarak hizmete girdiğini söyledi.

Bölme Belde Meydanı'nda Wnet'in çalışmaları ile ücretsiz internet hizmeti verildiğini ve vatandaşların bundan memnuniyet duyduğunu dile getiren Bölme Belediye Başkanı Metin Tozlu, Belde Merkezi, Mavişehir ve Çamlık Sitesi olmak üzere üç ayrı noktaya da basketbol sahası yapıldığının altını çizdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe yolu ile bir çöp konteynırının da beldeye kazandırıldığını belirten Tozlu, yakın zamanda yapılacak projeler hakkında da bilgiler verdi.

Bölmespor ve Bölme Atlı Cirit Kulübü için yeni futbol sahası ve cirit sahası yapılacağının sözünü Uşak Milletvekili İsmail Güneş'ten aldıklarını kaydeden Tozlu, Belediye'ye ait kapalı lüx bir düğün salonunun da yine Bölme Beldesi sakinlerine kazandırılacağını söyledi. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının da yine 2 yıl içerisinde bitirileceğini dile getirdi.

Copyrigt © 2017 BÖLME BELEDİYESİ - UŞAK